BLITS MAGAZINE: VLAANDEREN!

Vanaf januari 2020 zal Blits volledig Vlaanderen dekken met zijn huis-aan-huis-magazine. U leest het goed: een totaal van 2.379.000 Vlaamse gezinnen zullen Blits Magazine gratis in de brievenbus ontvangen op maandelijkse basis.  Blits Magazine trekt hiermee volledig de kaart van de huis-aan-huis markt en is ervan overtuigd het landschap op die manier opnieuw kleur te geven.

Uitgever Jochen Van Coillie aan het woord
“Huis-aan-huis heeft in elk modern marketingplan zijn plaats en dus moeten we durven investeren in die tak. Er is ruimte voor een product met volledig Vlaamse dekking en wij zijn ervan overtuigd die ruimte te kunnen innemen met de waarden die we al 11 jaar in West-Vlaanderen bewijzen: kwaliteit gekoppeld aan een correcte prijszetting en een minimum aan overhead. Dat is hoe elk bedrijf anno 2020 zijn producten zou moeten runnen en wij zijn daar geen uitzondering op.”

De uitbreiding naar volledig Vlaanderen zal in goede banen worden geleid door Dirk Verschueren die de positie van National advertising manager inneemt: “Om het met een citaat van Mieke Van Hecke te zeggen: "Je kan je loopbaan best indelen in periodes van 10 jaar." Wel, na 10 jaar gewerkt te hebben als sales manager binnen de groep Mediahuis, neem ik heel graag de uitdaging binnen het dynamische Blits Magazine aan. We hebben een jong topteam en willen Blits op de kaart zetten van De Panne tot Lanaken. 2020 wordt een prachtig jaar.” 

Het afsluitende woord is voor de uitgever: Met deze uitbreiding bieden we de adverteerder weer een mogelijkheid om elke Vlaming – of in combinatie met één van de Waalse uitgevers zelfs elke Belg - via zijn brievenbus te bereiken, een absolute troef”  aldus Jochen Van Coillie.

De nieuwe regiokaart

Met een uitbreiding komt natuurlijk een nieuwe regiokaart! U kan de regiokaart hier aanvragen.

Blits Magazine wordt verspreid in volledig Vlaanderen met een totale oplage van 2.379.000 brievenbussen.

Blits Magazine wordt verspreid in de volledige provincie West-Vlaanderen met een totale oplage van 489.586 brievenbussen.

Blits Magazine wordt verspreid in de volledige provincie Oost-Vlaanderen met een totale oplage van 555.499 brievenbussen.

Blits Magazine wordt verspreid in de volledige provincie Antwerpen met een totale oplage van 621.843 brievenbussen.

Blits Magazine wordt verspreid in de volledige provincie Limburg met een totale oplage van 319.934 brievenbussen.

Blits Magazine wordt verspreid in de volledige provincie Vlaams-Brabant met een totale oplage van 392.448 brievenbussen.